A MI IDŐNK

"Ha megremegsz a felháborodástól, valahányszor igazságtalanság történik a világban, az elvtársam vagy." 
-Che


Kedves Elvtársunk!



A MI IDŐNK az új Munkáspárt 2006-os újság. Óriási űrt kell betöltenünk, hiszen a hazai médiák nagy része jobboldali kézben van.


Muszáj elnyomniuk a dolgozó nép forradalmi hevületét, muszáj elnyomniuk azon igazságos törekvéseket, hogy felkeljünk az ellen, hogy a leggazdagabb 10% birtokolja a javak 90%-át. Ha nem altat a neoliberális média a cirkusszal, és nem butít az erkölcsi fertőjével, akkor elbuknak. És ha a jobboldal nem magyarázza be a fals történelemszemléletét, és az ellentmondásokkal hemzsegő ideológiáját, akkor az emberek talán megtalálnák a mai igazságtalanságok marxi megoldásait.


Dollármilliárdok dolgoznak azon, hogy az emberi tudat ne jusson el a problémák felismeréséig és azok megoldásáig. Ez egy propaganda-háború. Annyiban szerencsések vagyunk, hogy míg más kontinensen élet-halál harc folyik, addig Magyarországon az éber-alvó állapotok versengenek.


A világot átszövő hatalmi háború elkezdődött. Információs háború, fegyveres harc, biológiai hadviselés, élelmiszer-háború, gazdasági háború. Frontvonalak mindenütt és sehol. Az ellenség láthatatlan, érinthetetlen: virtuális tőke, kamatlábak, tőzsdeárfolyamok, bankszámlák, propaganda, információ, gondolatok. Az áldozatok pedig mi vagyunk. Ameddig hagyjuk. A világ felkelt. Elvtársaink harcoltak a világháborúk frontjain, Dél-Kelet Ázsiában, Afrikában, Latin-Amerikában. Forradalom van Venezuelában, Bolíviában, Salvadorban, Nicaraguában, a mexikói Chiapasban. A marxista forradalom jelen van.

5 megjegyzés:

  1. egy kicsit utána kellene nézni a marx elvtársnak,ki is volt ő valójában,nem igen lenne a barátotok,ha tisztán látók és felébredt embereknek valljátok magatok

    VálaszTörlés
  2. frenk1menFeb 19, 2012 02:37 PM

    Marx, nagy betűvel.
    Viszont meg kellene vitatni önmagával, hogy mit is keres itt, ha fogalma sincs arról, hogy mit ír.
    Amúgy minden rendben

    Tovaris

    VálaszTörlés
  3. Utána kéne járni, hogy mi van az elrabolt Kádár Jánossal. Nincs bátorsága senkinek megpiszkálni az ügyet? Mindenki hagyta lecsengeni ezt a kegyeletsértő esetet. Sokan mondják, hogy az Öreget az utolsó éveiben, hónapjaiban mérgezték. Senki nem néz ennek utána?

    VálaszTörlés
  4. Teljesen egyetértek, de legalább olyan fontos, hogy az emlékét megőrizzük.

    VálaszTörlés